Nyårsafton

GOTT NYTT ÅR MINA FINA LÄSARE! Hoppas ni har haft ett jätte bra år 2013 och kommer få ett ännu bättre 2014. Mitt 2014 kommer bli grymt, håller redan på att planera saker jag ska göra så nu hoppas jag bara att plånboken är på min sida också. Dessutom så är 2014 det året som jag tar studenten, gud, vad jag längtar! Det kommer bli så bra. Har ni något planerat 2014 som ni ska göra?
 
Hoppas ni får en jätte bra dag, själv kommer jag antagligen inte uppdatera bloggen sådär jätte mycket idag. Tänkte njuta lite av sista dagen på året med att ta det lite lugnt innan det blir massor av festligheter ikväll och innan jag får fira in det nya året med mina fina vänner. 
 
Bjuder på en bild på min fina hund på julafton!
 

Ensam hemma

Godkväll. Idag är det nog nästan en lika lugn dag som det var igår. Men imorgon smäller det, då är det nyår och festligheter som står på schemat. Jag kan knappt fatta att det är ett helt nytt år på torsdag, det här året har gått så fruktansvärt fort! Annars så har jag varit nere på stan lite idag, kanske inte jätte smart dagen innan nyår men jag överlevde allt folk iallafall. 
 
Ska tydligen vara ensam hemma det mesta ikväll, lillebror ska till sin flickvän och mamma och pappa ska på bio så då när jag får lite lugn och ro i min ensamhet så har jag tänkt att tända lite ljus och slänga mig i soffan och läsa lite tidningar. Vad brukar ni läsa för tidningar om ni nu läser några?
 
 
 

Hello Kitty

 

Mysdag.

Hej vänner. Idag har det varit en riktigt mysdag, jag har inte gjort någonting i stort sätt, det ända jag har gjort var att handla också åkte jag till Herrljunga och kolla på lite pingis och hämtade lillebror som har spenderat hela sin dag där. Annars så har jag bara suttit och planerat lite inlägg till bloggen och kollat på tv. Såna här dagar är verkligen behövliga, alla borde unna sig några lugna dagar lite då och då! Vad brukar ni göra på dom dagarna då ni bara känner för att ta det lugnt och knappt orkar gå utanför dörren?
 
 
 
 

Bloggutmaning365

Nu undrar ni säkert vad detta är för något? Och det hade jag faktiskt tänkt att berätta för er, En tjej vid namn Liie(klicka på namnet för att komma till hennes blogg) har kommit på den här smarta idén och lagt ner fruktansvärt mycket tid och jobb på att få ihop detta. 
 
Det handlar om att man helt enkelt ska ha någonting att blogga om varje dag hela 2014. Man har 53 ämnen, ett ämne för varje vecka också bloggar man om sju olika saker varje dag den veckan som har med det ämnet att göra. Jag tänkte haka på den här utmaningen eftersom det låter som en himla rolig grej att göra och jag tycker att alla borde vara med på den och tillsammans kan vi skapa det bästa bloggåret någonsin. 
 
Men för mer information borde ni kolla in Liies inlägg om det, hon har även gjort en lång lista med alla dessa ämnen, frågor och allt vad man nu ska blogga om i hela 365 dagar. Hoppas så många som möjligt hänkar på:
Direktlänk till inlägget om bloggutmaningen: KLICKA HÄR!

Årsresume #4

Mycket träning och skola den här månaden. Det var halloween och fest stod på schemat då. Shoppade i mängder. Var i Ullared med mina fina brudar. Sanna fyllde 18 så det var fest som gällde hemma hos henne då, sov även hos bästis. Farmor och farmor kom på besök över en dag. Jag tatuerade mig. Fick höstlov och det var ett ganska lugnt lov som innefattade fester, städning, shopping, kinamat och Sarah flyttade så hjälpte även henne att flytta, hade donkendejt med bästis och Louise och tog en roadtrip till Skövde med Sanna och Linda.
 
November togs inga bilder, det bloggades inte heller. Jag hade en riktigt dålig månad och gjorde verkligen ingenting alls. Jag tränade inte ens, satt bara framför tven och umgicks någon gång ibland med bästis. Så den här månaden är knappt värd att minnas. 
 
Den här månaden har det hänt himla mycket. Stått på marknader genom vårat företag och försökt sälja lite. Jag fyllde år och fick massa fina presenter. Hade släktkalas där vi åt gott och hade det trevligt och sen på kvällen kom mina fina vänner och festade loss med mig. Det var ållympiaden då vi klädde ut oss till karlsson på taket och tävlade mot andra klasser och även där på kvällen så var det fest som gällde med fina klassen. Spenderade en kväll/natt hos Sanna med mina favorittjejer. Fick jullov, varit i Skövde massor av gånger och shoppat massor. Varit hos Sarah och fikat och myst ordentligt. Firat jul med fina familjen och släkten och har bara haft en himla bra månad! 
 
 
 
 
 

Dagens outfit

Leggings / Ullared Tröja / H&M

Borås

Godkväll. Idag har jag spenderat min dag i Borås med pappa där jag äntligen fick tag på ett stativ till min kamera, åt även kinamat och fick tag på en present till Sarah som fyller år på onsdag. Så nu har jag ordnat allt som behövs ordnas innan detta året är slut. Har precis varit och och solat solarium med bästis och nu sitter jag och kollar på hästarna, lite vuxen idag och har spelat på hästar. Resten av kvällen består att köra bästis till Stenstorp och sen blir det bara en rejäl myskväll. Har ni varit i Borås någon gång? Finaste staden ju. 
 
 

New in

Här kommer allt det jag köpt i Skövde på mellandagsrean (endel saker var dock inte på rean).
 
Blommig tröja / H&M / 249:- Tröja med "Y" / H&M / 100:- Bh / H&M / 149:- Träningslinne / Cubus / 139:-
 
Allt köpt på Lagerhaus.
Dagens lunch påse / 10:- Glassbägare / 19:- Ljuslyktor / 10:-/st Shaker / 39:-
 
Allt köpt på Glitter. 
Örhängen / 79:- Halsband / 129:- Ring / 29:-
 
 

Årsresume #3

Denna månaden måste jag allt säga var den bästa månaden på hela året. Först och främst så shoppade jag i mängder, jag sommarjobbade fortfarande några dagar in i Juli månad. Såg Ulrik Munther live. Hade myskväll med Sarah, umgicks även mycket med bästis. Tog ett kvällsdopp i panka. Åkte till Stockholm och sov på hotell en natt innan det var dags att ta flyget till Teneriffa och på teneriffa spenderade jag en hel vecka med mat, sol, bad, glass och shopping. Åkte en sväng till Marstrandö med bästis. Var i Karlsborg och såg Nanne Grönvall live. Det var även crusing i stan så festade i mängder. Åkte till Småland och hälsade på farmor och farfar eftersom farfar fyllde år. Den här månaden avslutade jag med att åka till Örebro och shoppa med pappa och bästis.  
 
Åkte till Eskilstuna med Sarah och gick på rixfm festivalen där jag även fick se Darin live. Mitt liv var ganska fulländat då. Jag var även på Liseberg med mamma och vi vann massor av godis. Jag fick även mitt efterlängtande körkort. Farmor och farfar kom på besök. Tog en roadtrip till Skövde med bästis och Sarah. Åkte bil en hel del med mina fina vänner, strögade runt och bara hängde. Firade Louise som fyllde år. Åkte till Nordby med bästis. Åkte även till Bohuslän med mormor och mamma där vi gick på marknad och besökte morfars grav. Mamma fyllde även år och vi spelade äventyrsgolf. Var på matfestivalen i Skövde. Sist men inte minst: började tredje året på gymnasiet.  
 
Höll på med träning och kost väldigt mycket, likaså skolan. Startade upp ett UF-företag ordentligt. Lillebror fyllde 18 så firade honom. Hade sleepover med Sarah. Shoppade loss i Göteborg och åt godaste salladen. Festade lite också för den delen. Annars hände inte mycket den här månaden.  
 
 
 

Skövde

Hej. Jag har spenderat hela min dag i Skövde med bästis, där vi shoppat massor på mellandagsrean och jag fick med mig riktigt fina saker hem faktiskt så jag har haft en helt underbar dag. Bästis kom även hem till mig nu ikväll och åt middag plus att vi bytte julklappar. Yey! Vad har ni gjort idag?
 
 
 
 

Årsresume #2

Mycket tid gick fortfarande åt till gymmet, skolan och körskolan. Jag gjorde halkan med körskolan. Bästis fyllde 20 år, vilket innefattade fest med fina vänner. Jag skaffade pass. Hade tacokväll+filmkväll med Sarah. Jag gick på några elfsborgsmatcher och hejade som bara den. Åt glass i solen med fina vänner. Skaffade twitter den här månaden också (@Nickolinak). Åt jordgubbar och glass mitt i natten med bästis. Sist men inte minst så var det ju Valborg som innefattade fest, vänner och skratt.
 
Började den här månaden tillsammans med bästis då vi hade sleepover och bara umgicks i stort sätt varje dag.. Shoppade ganska mycket, färgade håret, klippte mig, solade solarium. Skaffade mig en iphone 5. Festade ett fåtal gånger uppe på berget med bra folk. Hade sleepover med Sarah. Red på en häst för första gången sen jag var typ 7. Firade även mamma på morsdag.
 
Började den här månaden med att fira min kusin som fyllde 40 år. Åkte till Borås med Sarah. Kollade på när treorna tog studenten. Var i Jönköping på A6 och Ikea och shoppade loss. Hade grillkväll med klassen. Fick sommarlov och började även sommarjobba. Firade mormor som fyllde år. Åkte till Liseberg med bästis, Louise och Sarah. Kollade på State of drama live. Var på marknad i Vara och såg Martin Rolinski live och avslutade månaden med en elfsborgsmatch.  
 
 


 

Pepp

 
 
 
 
 
 

Årsresume #1

Började året med att vara sjuk men det höll inte i sig så länge. Slutade spela fotboll och skaffa gymkort med bästis istället där vi hängde nästan varje dag, umgicks mycket med Sarah och bästis den här månaden, var i Göteborg med Sarah, shoppade i Skövde. Sist men inte minst så började jag ta tag i körkortet ordentligt.

 

Hängde fortfarande på gymmet varje dag nästan och så har väl i stort sätt detta året sett ut. Gym,motion och kost hit och dit. Jag festade med fina vänner och dansade så att det gjorde ont i fötterna, sålde kladdkaka och kärleksmums på alla hjärtans dag tillsammans med klassen och hade gjort ett litet event typ. Umgicks mycket med Sarah, var i Göteborg, hade sleepover, kollade på bio osv. Började även söka lite sommarjobb här och där. Bokade även resa till Teneriffa. Så med andra ord hände det väldigt mycket den här månaden.
 
Den här månaden så gjorde jag verkligen inte alls mycket, ägnande den mesta tiden åt träning, kost, skolan och körskolan. Åkte till Skövde och kollade på UF-mässa där jag även träffade gladiatorn Hero. Kollade på one tree hill så ofta jag bara hann. Började även gå på valpkurs med min fina hund.  
 
 

Favoritaffären

Jag tänkte tipsa er om min absoluta favoritaffär. Hade jag haft råd så hade jag ägt allt i den affären. Dom flesta av er har säkert hört talas om Lagerhaus men frågan är om ni vet om hur bra den affären är? Jag älskar allt där och dom har verkligen allt från mappar/block till glas och godis. Bästa affären att köpa presenter i också för den delen. Finns saker till alla verkligen! Nu har dom dessutom rea på massor av saker, så passa på att handla nu. Klicka HÄR!
 
 

Julklappar

Leopardmorgonrock från mamma och pappa. Sååå fin! 
 
Dekorationslampa och bestick som jag ska ha när jag flyttar hemifrån, fick av mormor. 
 
Turkos handduk och innetofflor ifrån mamma och pappa!
 
Militärgröna leggings, militärgrön skjorta och svart linne från mamma och pappa. Sockar ifrån farmor och farfar.
 
Väska med massor av smink och one directions parfym+bodylotion+shower gel ifrån lillebror.
 
Jonas Gardells bok från farmor och farfar. 
 
1000kr på cubus från farmor och farfar och 1000kr på H&M från mamma och pappa.
 
 
 
 
 
 

Juldagen

Hej. Hade ni det bra igår på julafton? Själv hade jag det jätte bra. Helnöjd med allt jag fick, med familjen och släkten och allting. Tycker verkligen om julafton, bästa dagen på hela året! Lite tråkigt att det går över så snabbt dock.

 

Idag umgås jag bara med farmor och farfar, dom åker inte hem förräns imorgon. Dock så blir det lite utgång ikväll med fina vänner. Himla bra dag det här också!

 

God jul

Äntligen julafton! Julmat, kalle anka, massa julklappar och mys med familjen och släkten. Bättre kan det ju inte bli. God jul,mina vänner! Vi har alltid som tradition i våran familj att jag och min lillebror alltid får en julklapp på morgonen också. I år fick jag en chokladtomte och one directions DVD-film. Blev fruktansvärt lycklig där!
 
 
 

Julklapp ifrån Sarah

Denna fina bodylotion med lukt av jordgubbsmilkshake fick jag av Sarah idag i Julklapp.
 
 
 

Julfika

Hej. Julafton imorgon, hur känns det? Spännande? Jag har haft en riktigt bra dag, började dagen med att åka till Skövde med pappa under förmiddagen där vi handlade och åt donken. Dålig dag att åka ut på dock. Aldrig sett så mycket folk på en och samma gång!

Jag kom hem för en liten stund sen efter att ha varit hemma hos Sarah där vi fikade, pratade och bytte julklappar. Tänkte visa sen vad jag fick av henne. Nu sitter jag framför tven och ska kolla på bingolottos uppsittarkväll och hoppas på att jag vinner lite pengar. Hoppas ni får en jätte bra dag och att morgondagen blir magisk.

 
 

 


2013

Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut? - Jag åkte utomlands, typ första året under mitt liv som vi tog oss råd med det.
 
Höll du några av dina nyårslöften? Hade nog inte så många, och hade jag något så höll jag dom nog inte. Haha
 
Vilka länder besökte du? Sverige och Spanien
 
Är det något du saknade 2013 som du vill ha 2014? Jag hade det mesta det här året. Behöver inte så mycket mer än minavänner, familj och min hund.
 
Vad är det bästa som hänt dig under året som gått? Jag och Malin har blivit mer tajta än vad vi varit förut. Sommaren var den bästa sommaren någonsin dessutom så allt som hände i somras.
 
Vilket var ditt största misstag? Mitt största misstag det här året var nog att ge mig in i något som jag visste kunde såra mig rejält. Men då får man väl skylla sig själv antar jag.  Det finns fler saker men inte värda att nämna här.
 
Vad spenderade du mest pengar på? Mat och kläder.
 
Vad gjorde dig riktigt glad? Det mesta. Haft ett bra år överlag.
 
Mådde du bättre eller sämre under 2013 än vad du gjort tidigare år? Jag vet inte. Jag anser så att alla har dåliga och bra dagar oavsett vilket år det. Man kan inte vara lycklig varje dag under ett helt år. Helt omöjligt.
 
Finns det något du önskar att du lagt mer tid på? Skolan. Fruktansvärt skoltrött. Även träningen, var dåligt med det nu.
 
Blev du kär? Typ. Jag vet inte. Kanske. Tror inte det.
 
Vilken var din största musikaliska upptäckt? One direction!
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Fyllde år på en måndag så de flesta firade mig i helgen innan men på min födelsedag så gick jag i skola, umgicks med bästis, åt tårta och pizza och bara hade det bra.
 
Hur skulle du beskriva din klädstil? Bra?
 
Vad fick dig att må bra? Bästis, min hund och sommarlovet.
 
Hur kommer nästa år att skilja sig från det här? STUDENTEN, KOMMER BLI GRYMT!
 
 

Inspiration - christmas

 

Snart julafton

Jag hade en riktigt bra lördagskväll igår. Norlie och kkv är verkligen grymma. Även i verkligheten! Idag är det söndag och vet ni vad det betyder? Ja, för det första så behöver man inte ha någon ångest för det är inte skola imorgon och för det andra så är det julafton på tisdag. HELT SJUKT! Ingen snö ute eller nånting, idag var det ju nästan fint väder ute till och med. Detta är inte okej! Men jag längtar ändå massor till julafton. Julmat, alla paket, kalle anka, familjen – så mysigt.

 

Idag händer ingenting nästan, jag ska fortsätta städa mitt rum för jag hann inte klart det igår. Annars så ska jag bara njuta ordentligt av att det är lov!

 
 

Norlie och kkv

Hej lördag. Tog världens längsta sovmorgon idag också och gud, vad skönt det var! Jag har inte gjort alls mycket idag och ska egentligen inte göra så mycket heller. Idag är det lite städdag, så ska försöka städa mitt rum (hur nu det ska gå till så rörigt som det är). Ikväll blir det utgång, Norlie och kkv kommer hit till Falköping så jag har köpt biljett dit och tänkte dra och kolla på dom. Kommer nog få en jätte bra kväll. Vad ska ni hitta på den här lördagen då?
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0