Bloggutmaning365 - 002

Ser du ett nytt år som en chans att börja om eller är det bara som vilken tid på året som helst?

Detta är en himla svår fråga faktiskt, självklart vill man börja om med en del saker eller kanske bli bättre på en del saker osv. Men samtidigt så känns det som vilken tid på året som helst. Varje år har sina upp -och nedgångar, det händer nya saker för varje år som går men samtidigt så kan det även hända gamla saker som hänt året innan.

T.ex. tränar du ett år så slutar du kanske inte med det året därefter, utan det fortsätter i gamla spår. Åker du till Grekland ett år så kanske du trivdes så bra där så att du vill åka nästa år också. Så jag har inget specifikt svar på den här frågan, det kommer nya val och nya möjligheter men även gamla mönster. Som person kan man ju alltid förändras och börja om, men jag kommer fortfarande vara den jag var 2013 det här året också. Kanske bara är en del småsaker man ändrar på som t.ex. tar tag i sin hälsa osv. 

 

 


Kommentarer
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Drömmen om att jobba som fotograf utomlands

Hejsan! Ville bara kika in och berätta att vinnaren av presentkortet på Gömda Juveler Fashion är publicerad! Kika in och se om det var du som vann :)

Länk till vinnarinlägget: http://babustylee.webblogg.se/2014/january/vinnaren-av-presentkortet-pa-gomda-juveler-fashion.html#comment

Vill också passa på att tacka för att du deltog i tävlingen! Håll utkik då det kommer upp tävlingar då och då! :)

2014-01-02 @ 17:33:59
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: KP

Som vilken tid på året som helst. Varför börja om för att det blir ett nytt år när man kan börja om direkt när man känner att man behöver en nystart?

2014-01-05 @ 14:21:00
URL: http://perssonduvet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Min dag/kväll i bilder
RSS 2.0