Nattstad

Tjooo. Eftersom blogg.se krånglat för mig den senaste veckan (därav den dåliga uppdateringen) så har jag bytt bloggportal igen, och hoppas på att allt ska flyta på som jag vill och som vanligt. Importerade mina inlägg ifrån blogg.se till nattstad så alla inlägg i den här bloggen har följt med över till nattstad, mest för att jag inte har någon lust att börja blogga helt ifrån början igen. Så in och läs och hoppas ni följer med mig till nattstad istället! 
 
http://www.nattstad.se/niccossss http://www.nattstad.se/niccossss http://www.nattstad.se/niccossss

Påsklov

Hej. Som rubriken lyder så har jag påsklov nu, fick ta min studiedag idag som jag egentligen skue haft för fyra veckor sedan men jobbade då istället. Så den här dagen är fullspäckad med massa roligheter, om en liten stund ska jag åka till Skövde med bästis och umgås så som bara vi kan, vi ska även hinna med och sola lite solarium och kvällen kommer spenderas med Sarah, Sanna och Linda. Vi har bokat bord på O'learys och tänkte äta lite tillsammans och bara ha det allmänt trevligt. Så det kommer bli en bra dag det här! Vad har ni för planer idag?
 
Eftersom min dator inte vill samarbeta och det inte går att lägga upp bilder för tillfället så får ni tyvärr ett litet tråkigare inlägg utan bilder! 

9 April

Hejhejhej. Äntligen är ännu en dag på praktiken över, nu är det bara imorgon också och sedan har jag påsklov innan jag gör mina tre sista veckor på praktiken. Tiden går nästan skrämmande fort, känns som om det var igår jag började praktiken. 
 
Resten av kvällen blir det bara att ta det lungt, kolla lite tv och kanske försöka plugga om jag orkar vill säga. Vad ska ni göra ikväll?
 
 

Tatuering

Igår var jag iväg och tatuerade mig ännu en gång. Finns så himla många tatueringar jag vill göra så därför försöker jag tatuera mig så fort jag vet att jag har råd med det! Nu är tredje tatueringen gjord och jag är faktiskt supernöjd med den. Det blev bara en liten tokig tatuering den här gången men förhoppningsvis blir det ännu en tatuering till sommaren! 
 
 
 
 
 

Grattis!

idag är det ingen vanlig dag utan idag är det bästis födelsedag. Hon är den absolut finaste och underbaraste personen jag någonsin träffat under hela mitt liv och hon är värd det allra bästa så jag hoppas hon har haft och kommer att få världens bästa födelsedag. Malin, jag älskar dig. GRATTIS TUSEN GÅNGER OM!
 
 

Skärpning

Halloj. Jag har haft en månad då jag la ner bloggan helt och hållet. Vilket en del säkert har märkt och den månaden behövdes verkligen men nu är jag tillbaka som vanligt och fruktansvärt taggad på livet. Kommer uppdatera så mycket jag bara kan om allt som händer i mitt liv. Kommer bli lite svårare på vardagarna eftersom jag är ute på praktik just nu så bloggen kommer nog stå lite tom fram tills jag kommer hem iallafall. Men ingen mer bloggpaus för mig det här året iallafall, ser fram emot varenda dag som kommer det här året. Kommer få ett sånt sjukt bra år!
Studentmössan har kommit, allsvenskan har börjat och våren har börjat komma. Allt jag behöver för att må så bra som jag kan bara kan. Hur har ni det?
 
 

RSS 2.0