Fredag

Hej. Idag har varit en liten jobbig dag, jag sov bort skoldagen så det blev ingen skola för min del. Var nere på ica med bästis och köpte mig en sallad och celsius så att jag fick lite mat i magen. Alldeles strax så ska jag träffa bästis och gå en promenad i snöovädret på 8km. Bara att kämpa på! Resten av kvällen blir det mys framför fångarna på fortet och förhoppningsvis någon bra film. Ni har väl inte glömt att det är melodifestivalen imorgon, ska ni kolla?
 
 
 

Bloggutmaning365 - 030

Om du bara fick välja ett socialt medium att vara på, vilket skulle det bli? 
 
Jag svarade tyvärr inte på bloggutmaningen igår och det var pga att jag hade ingen aning om vad jag skulle svara på gårdagens fråga och sedan så kände jag för en bloggfri dag igår, då jag bara tog hand om mig själv lite. 
 
Om jag bara fick välja ett socialt medium så skulle det vara bloggar, både att blogga själv och läsa bloggar. Förutom facebook så är i stort sätt det de ända jag gör vid datan iallafall. Och jag älskar att blogga, sen får man ju även massa inspiration ifrån andra bloggar också. Så bloggar är himla bra att ha, tycker jag! 
 
Jag använder bloglovin till att följa alla bloggar jag tycker om!
 

Tips; Alla hjärtans dag

Nu är det inte så långt kvar till alla hjärtans dag så tänkte tipsa er om vad ni kan köpa för presenter till eran pojkvän/flickvän, man kan ju även köpa presenter till sina vänner och familj, alla som ligger en varmt om hjärtat. 
 
Dessa saker kommer ifrån bluebox.se, de har alltid massor av fina saker där!
 
 

Bloggutmaning365 - 028

Finns du på några andra ställen än bloggen som du vill göra lite reklam för?
 
Facebook: Nickolina Banan Karlsson, eller gilla min blogg på facebook: lifeofnicco.blogg.se
Twitter: NickolinaK 
Det är bara att bli vän/börja följa mig överallt, hihi. Jag har instagram också, men håller på och skaffar en ny så den gör jag lite reklam för när jag skaffat den. Kommer dock inte på något användarnamn till instagram än. Så vi märker när det blir. 
 
 

Bloggutmaning365 - 027

Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?
 
Denna veckan är ämnet för bloggutmaningarna sociala medier. Och ja, det är klart man är noga med vad man lägger ut på internet, hela världen kan ju se vad jag gör och inte gör. Sen så vill man ju inte direkt lägga ut världens fulaste bilder heller, så jag brukar alltid försöka ta normala bilder och inte skämma ut mig för mycket inför halva Sverige. Haha! Ibland är jag till och med överdrivet noga med vad jag lägger upp på nätet. Bara för det så bjuder jag på en ganska oseriös bild! 
 
 

Iphone

Igår så spenderade jag lite tid med mamma i Skövde, vi gick i lite affärer och så. Dessutom så lyckades jag få med mig en iphone 5S hem, så tänkte bara visa er den. Velat ha en sån ända sen dom kom ut och nu är den äntligen min. Vad har ni för mobil?
 
 

Bloggutmaning365 - 026

5 djur du tycker ser riktigt roliga ut. 
 
  • Pingviner 
  • Alpacka
  • Pungråtta
  • Babian
  • Myrslok
 

Bloggutmaning365 - 025

Hiss & Diss - Husdjur.
 
 
 
 
 
 
 
 

Egopic

Hej. Eftersom jag inte hann uppdatera igår om vad jag hade för planer då så tänkte jag att jag gör det nu. Igår var en väldigt stressig dag faktiskt. Var ledig ifrån skolan men ändå så gick jag upp jätte tidigt, körde lillebror till skolan och pappa till jobbet och sedan inväntade jag att bästis skulle vakna också drog vi ner till stan och gick i lite affärer. Kvällen spenderades med bästis, kycklingsallad, naturgodis och tv stod på schemat.Så mysigt! 
 
Idag har jag varit ute lite med mamma och pappa, handlat osv. Snart ska jag ringa bästis då vi ska gå PW, när jag kommer hem blir det lite styrketräning. Annars är det en lugn kväll framför tven som väntar och jag ska även försöka att fixa lite bilder och liknande till bloggen. Vad ska ni göra ikväll?
 
 
 
 
 

Bloggutmaning365 - 024

Länka ditt favoritdjurklipp från youtube.
 
 
 
 

Pepp

 
 
 
 
 

Bloggutmaning365 - 023

Om du fick välja fritt på alla djur i hela världen, vilket skulle du ha som husdjur? 
 
Tänk om man fick ha den här sötnosen som husdjur? Den jag vill ha. 
 

xoxo

Halloj. Ber om ursäkt över att ni bara fått bloggutmanings-inlägg den här veckan, men har känt att jag inte riktigt haft så mycket tid den här veckan så har gjort det bästa av situationen. 
 
Idag har det inte hänt alls mycket, var i skolan ganska länge och gjorde UF-grejer så som att måla montrar osv. Sen blev det PW med bästis och styrketräning när jag kom hem. Annars har jag bara tagit det lugnt, kollat rätt mycket på tv. Just nu sitter jag och kollar på paradise hotell, jätte spännande nu ju så ska avsluta här nu. xoxo
 
Vet inte riktigt vad jag tänkte när jag tog denna bilden, men sen jag fick min systemkamera så tar jag kort på allt!
 

Bloggutmaning365 - 022

Finns det något djur du kan ha ihjäl utan att må dåligt efteråt?
 
Ja, nästan allt som kryper och äcklar sig. Men det är mest för att jag är så fruktansvärt rädd för såna djur som t.ex. spindlar, spyflugor osv. Så jag vill bara bli av med dom, därför har jag inga problem med att slå ihjäl dom. Taskig jag låter nu, men skulle t.ex. aldrig kunna ha ihjäl en hund eller katt. Körde över en igelkott med bilen en gång, mådde så fruktansvärt dåligt efteråt av att jag hade dödat den stackarn! 
 
 

Bloggutmaning365 - 021

Vad är det roligaste du sett ett djur göra?

Jag kan inte komma på något specifikt just nu och har funderat länge på den här fråga. Dessutom vill man se djur göra roliga saker så finns det massor av sånt på youtube ju men annnars så gör min hund ganska roliga saker varje dag ;)

 

Bloggutmaning365 - 020

Har du klappat ett vilt djur? 
 
Det kan man väl säga att jag har gjort, jag har klappade en älg en gång men det var när jag var på älgsafari så de hade liksom lärt sig att vara som typ husdjur. De var ju inte så vilda eftersom man hade gjort dom tama. Men tekniskt sätt är det ett vilt djur, så ja, det har jag.  
 
 
 
 

Bloggutmaning365 - 019

5 filmer man inte får missa
  • Titanic (tror inte så många har missat den filmen heller)
  • Fast and furios filmerna. 
  • Dear John
  • P.S I love you 
  • The last song
 
 
 

Internetshoppat

Eftersom jag inte hittar min stackars mössa någonstans och eftersom det är så fruktansvärt kallt ute så var jag tvungen att köpa en ny mössa. Så fick ett ryck idag och beställde hem den här fina mössan ifrån madlady.se. 
En grymt bra hemsida, vill ha alla kläder och alla mössor där. Men var ju tvungen att bara välja en mössa tyvärr, så det fick bli den här. Yey!
 
 
 

Bloggutmaning365 - 018

Hiss & Diss - Filmer 
 
 
Fast and furiosfilmerna.
 
 
 
Den stora gatsby-filmen
 
 

Myser.

Sitter framför tven med naturgodis och njuter av livet. Himla skön och trevlig fredagskväll! Idag har det inte hänt någonting, jag har bara tagit det lugnt och så kommer hela den här helgen se ut. Kommer bli riktigt skönt faktiskt! Bara slappa och fixa med massor som man inte hinner annars. Har ni några planer för helgen?
 
 
 

Bloggutmaning365 - 017

Tipsa om vad du vill som har med film att göra. 
 
Dagens utmaning var inte alls svår faktiskt, jag vill tipsa er om världens bästa sida som jag använder nästan dagligen (dom dagarna jag kollar mycket på film) och det är swefilmer.se. 
Där kan man verkligen kolla på allting, dom har i stort sätt alla filmer och serier. Alltid den sidan jag kollar på när jag letar serier och sånt. Så bra!! 
 
Klicka på bilden för att komma till deras hemsida.
 

Pepp

 
 
 
 
 

Bloggutmaning365 - 016

Om du fick leva i en film, vilken skulle du välja?
 
Fatta vad coolt det hade varit att leva i fast and furious filmerna?
Massa snygga killar, bilar och massa skoj bara. 
 
 

Bort bra men hemma bäst.

Hej. Oj, det var ett tag sen jag skrev nu (förutom de tidsinställda inläggen då). Jag har varit iväg på en fackutbildning i tre dagar,kom hem igår. Har varit tre mysiga dagar med klassen faktiskt, förutom att sitta på lektioner, så har vi lekt lekar, spelat charader, ätit massor av god mat och bara haft det ganska bra faktiskt. 
 
Idag stannade jag hemma ifrån skolan,för att jag verkligen behövde få sova ut lite och för att jag börjar bli fruktansvärt förkyld. Så jag ska skriva lite på årsredovisningen till UF och annars bara ta det väldigt lugnt så att jag orkar med morgondagen. 
 
 

Bloggutmaning365 - 015

Vilken är din favoritskådespelare?
 
Jag har ganska många faktiskt men jag älskar filmerna som mary-kate och ashley olsen är med i, så det är två av mina favoritskådisar iallafall. Sen finns det ju även hilary duff, johnny depp och Paul Walker (Jag grät typ när han dog, R.I.P)
 
 

Köpt i Jönköping

Första bilden: Leggings / Stadium / 249:- Tröja / Stadium / 199:-
Andra bilden: Tröja / H&M / 70 :- Stickad tröja / H&M / 50:- Leggings / H&M / 199:-

Bloggutmaning365 - 014

Ser du helst på film hemma eller på bio?
 
Man vill ju helst se på film på bio, eller iallafall för jag tycker det är mycket mysigare. Men det blir ju tyvärr inte av att man går på bio så ofta. Men ligga hemma i soffan och kolla på en film är inte helt fel det heller.  
 
 
 

T-shirt

Köpte världens finaste tröja i lördags när jag var och tittade på Kevin Walker. Så fin, helt kär i den. 

Bloggutmaning - 013

Vilken är din favoritfilmgenre?
 
Yey. Veckans ämne är film så första frågan handlar om vilken favoritfilmgenre jag har och det var en väldigt svår fråfa måste jag allt säga. Jag kan inte välja en favoritfilmgenre, alldeles för svårt. Jag tycker om att kolla på det mesta förutom typ science fiction. Jag är dock mer av en serienörd än en filmnörd.
 
Ledsen för bildlöst inlägg. Ingen passande bild. 

Tjolahopp

Godkväll. Jag ska alldeles strax stänga ner datan och få den sömnen jag behöver men innan dess så tänkte jag bara berätta att jag inte kommer vara så social här på ungefär tre dagar, gjort några tidsinställda inlägg så ni får något att läsa iallafall.
 
Ska spenderar tre dagar i Skara tillsammans med min klass. Man kan väl säga att det typ är som ett litet "läger". Vi ska lyssna på folk som pratar om facket, där vi får reda på vilka rättigheter och skyldigheter osv vi har när vi kommer ut i arbetslivet, sen blir det väl även lite aktiviteter osv. Så vi hörs på onsdag igen, ha det bra så länge xoxo
 
 

Gårdagens outfit


En fruktansvärd enkel men snygg outfit!
Leggings / Cubus Tröja / H&M
 

Dagens planer

- Sola solarium 
- Plugga
- Fixa tidsinställda inlägg till bloggen
- Packa 
- Handla
 Som ni ser så är det fullt ös idag, himla mycket som göras. Vi hörs senare!
 
Ända sedan jag fick min systemkamera så fotar jag allt och då menar jag verkligen allt. Så här ser ni min hunds leksak. Han sa liksom till mig: "Jag vill vara med på bild" och jag bara: "MEN OKEJ DÅ" typ så gick det till.
 

Bloggutmaning365 - 012

5 saker som du tyckte extra mycket om som barn. 
  • Mitt gosedjur som jag hade döpt till Pluto
  • En docka som jag döpte till Jakob
  • Barbiedockor
  • Mitt barbiehus, där alla mina barbiedockor bodde. 
  • En leksaksspis, som jag lagade låtsasmat på och bjöd mamma och pappa.
 
 
 

Kevin Walker

Godkväll. Jag har varit i Jönköping hela dagen tillsammans med bästis. Vi åkte dit för att kolla på Kevin Walker live, vilket vi gjorde och han är ju så bra. Så lycklig över att jag fick se honom. När vi ändå var i Jönköping så passade vi på att gå på IKEA och A6, fick mig lite nya kläder hem. Spelar ingen roll hur ofta jag säger till mig själv att inte köpa nya kläder, jag gör det ändå. Inte okej! 
 
Men med detta sagt så ville jag bara berätta att jag har haft en grymt bra dag. När jag kom hem hade jag sådan huvudvärk så gick dock och la, råkade somna och vaknade inte förrän halv9-9 så nu är det lite osäkert om jag kommer kunna somna inatt. Kan ni somna på nätterna när ni sovit mitt på dagen?
 
 

Bloggutmaning365 - 011

Hiss och diss - händelser från barndomen
 
Fick en lillebror!
 
 
Att dissa något var dock väldigt svårt, som jag nämnde i början av veckan så minns jag inte särskilt mycket ifrån min barndom. Men det jag vet (trots att jag inte minns det) är väl att pappa var typ inte hemma någonting när jag var liten, vi bodde ute på landet i Axtorp och pappa jobbade i Stockholm. Så fick inte träffa honom så ofta. Sen dog även min morfar när jag var 6 år. Dock minns jag den dagen mamma och pappa kommer hem till mormor (mormor var barnvakt åt mig och min lillebror) och berättade att han hade dött under natten. Var dock så liten så fattade knappt vad döden var för något. 
 
 
 
 
 
 

Pepp

 
 
 
 

Bloggutmaning365 - 010

Tipsa om en lek du lekte som du tycker barn idag borde testa på också
 
Jag vet inte ens vad barn leker idag men när jag var liten så lekte jag väldigt ofta Land och Rike, jag älskade verkligen den leken när jag var liten och kunde leka den hela tiden. Vill ni veta vad det är för lek så kan ni KLICKA HÄR så står det beskrivning och grejer. Annars så var det väl dom vanliga lekarna typ Kurragömma, dunken och datten typ. 
 
Ledsen för bildlöst inlägg, har ingen passande bild till detta inlägget.
 
 

Bloggutmaning365 - 009

Om du fick chansen att gå tillbaka till att vara barn igen, skulle du ta den?
 
Ja, det skulle jag verkligen, dock så kan man ju inte göra det nu men allting var mycket enklare då, det var ingen som brydde sig om några skönhetsideal så när man var liten så behövde man inte ”banta” för att duga och folk tyckte bara man var söt när man var lite knubbigare. Man var mammas och pappas flicka, istället för att vara ute och dricka varje helg så gick man och la sig 20.00, kollade på tv med mamma och pappa. Ville man gå ut någonting så följde mamma och pappa med och höll koll på så att ingenting skulle hända. Vart är mamma och pappa nu när man är äldre och är ute och festar istället för att umgås med familjen? Nu kan dom inte skydda oss ifrån något ont eftersom dom är inte där när det händer. Den värsta smärtan man fick känna på var när man ramlade och skadade sig, föräldrarna hjälpte en på fötterna igen och torkade bort ens tårar och satte bara på ett plåster. Nu när man är äldre så är den värsta smärtan när man blir sårad eller lämnad av någon man älskar. Vet ni vad det värsta med det är? Vi vågar inte prata med våra föräldrar om det så dom kan inte torka bort våra tårar och hjälpa oss upp på fötterna igen för vi är så instängda i oss själva och vågar inte prata om det. Dom kan absolut inte sätta på ett plåster för det hjälper inte heller.
 
Jag tror att jag har fått säga min poäng nu och jag hoppas att ni förstår vad jag menar. För jag vet också att det är så här dom flesta känner och har det. Så ja, hade jag kunnat så hade jag velat vara liten igen. Men vet ni vad? Vi lever här och nu och bara att vi lever är ett bra bevis på att vi borde vara här. Så ta ingen skit och lev livet som ni har här och nu. För det kommer komma en dag i framtiden då ni sitter vid köksbordet och tänker tillbaka på allting som ni inte gjorde när ni hade chansen. Låt inte alla motgångar förstöra er. 
 
 
 
 

Frukost

Godmorgon vänner. Torsdag idag och jag var uppe med tuppen idag också. Tänkte mest bara slänga in ett inlägg och berätta att jag lever, sitter just nu och äter frukost som består av en kopp the, ett glas c-vitamin, en halv grapefrukt, två ägg och grovt knäckebröd med makrill på. Så gott! Brukar ni äta ordentlig frukost på morgonen?
 
Vi hörs antagligen så fort jag kommer hem ifrån skolan. 
 

8 Januari

Godkväll. Idag var jag uppe med tuppen och avklarade min första skoldag efter lovet. Bara att kämpa på nu dom sista månaderna, helt sjukt att det snart är studenten. Efter skolan så gav jag mig ut på en pw och gick hela 7 km, kändes hur skönt som helst med lite frisk luft. Annars så har jag bara gått hundpromenad med bästis och har även varit och handlat med henne.

Resten av kvällen består av ännu en hundpromenad med bästis, göra ordning lite tills imorgon och kolla på PH. Hur har eran dag varit?
 

Bloglovin

Hej kompisar. Undrar en liten sak, har ni bloglovin? Tycker ni att min blogg är bra och känner att ni gärna vill läsa allt jag bloggar om och varje inlägg jag lägger upp? Då tycker jag faktiskt att ni kan lägga till mig på bloglovin. Istället för att behöva skriva in min bloggadress dag ut och dag in så behöver ni ju bara logga in på bloglovin så kommer varje inlägg upp som jag skriver där på en gång. Himla bra juu! 
 
För att lägga till mig på bloglovin: KLICKA HÄR!
 

Bloggutmaning365 - 008

Var det något du gillade som barn som räknades "höra till det andra könet"?
 
Nej. Det gjorde jag faktiskt inte, jag höll mig till mina barbiedockor. Var mer tjejig när jag var liten än vad jag är nu till och med. Det är inget fel med att tjejer kanske vill leka med bilar istället för dockor och tvärt om. Men anledningen till varför jag inte gjorde det var för att när jag var liten och växte upp så var det ingen som pratade så mycket om hur det skulle vara, det fanns liksom inte så många diskutioner om det. Så det var mer naturligt att tjejer höll sig till sina barbiedockor och killarna höll sig till sina bilar på den tiden.
 
 
 
 

Skola imorgon

Hej. Jag har haft en himla lugn dag med massor av filmtittande och fixande inför morgondagen då skolan börjar, Sen lunchade jag även med bästis på rantens grill. Annars har det inte hänt alls mycket. Skola imorgon och det känns faktiskt ganska skönt att komma igång igen, det är ju inte många veckor kvar till studenten nu. Yey! 

Nu sitter jag och väntar på att PH ska börja. Kvällens avsnitt kommer bli väldigt spännande har jag en känsla av. Tittar någon av er på PH? Vem är eran favorit?
 

Tips: Träningsjackor

Precis som egentligen varje år så har ju de flesta människorna som nyårslöfte att börja träna mer osv. Så därför tänkte jag bara slänga in inlägg och tipsa er om de här fruktansvärt snygga träningsjackorna ifrån nelly.com.
Visst skulle det vara himla snyggt att ha på sig en av de här jackorna när man är ute och springer?
 

Bloggutmaning365 - 007

Hur var du som barn?
 
Jag var faktiskt väldigt lugn som barn, lite tillbakadragen och blyg liksom. Blev ganska sur och började gråta så fort jag inte fick något jag ville ha (typ som nu då) Nej men skämt åsido så var jag väldigt söt och duktig när jag var liten.  
 
 

6 Januari

Hej. Gårkvällen spenderades hemma hos bästis tillsammans med henne och Louise. Vi satt mest och pratade och skrattade, tog massa bilder, spelade kort och bara hade det allmänt mysigt. Var inte hemma förrän 03.00 inatt, så det blev en väldigt lång sovmorgon idag. Inte hunnit alls mycket idag, som jag egentligen borde ha gjort. Men det är ju en ny dag imorgon igen. 
 
Om någon timme så ska jag åka och storhandla med bästis, på onsdag drar jag igång min träning och allt som hör till där. Så ni kommer få följa allt som har med min kost och träning att göra, och ni kommer även få följa alla mål jag klarar osv. Wish me luck! Brukar ni träna något? Vad tränar ni isåfall?
 
 

Bloggutmaning365 - 006

Vad var populärt när du var liten?
 
Nu är det ny vecka, vilket innebär ett nytt ämne i bloggutmaningen och den här veckan är det barndomen som är ämnet. Så den här veckan kommer bli väldigt svår för mig eftersom jag inte kommer ihåg så jätte mycket från barndomen så får väl försöka göra så gott jag kan bara.
 
När jag var liten så var det väldigt populärt med puttekulor, mina föräldrar fick lägga ut mycket pengar på sådana puttekulor och det var i stort sätt det ända man gjorde på rasterna när man gick i dom mindre klasserna. Jag blev också så ledsen varje gång jag förlorade kommer jag ihåg. Det är väl det som var mest populärt.
 
 

 


Önskeoutfit

Direktlänkar: Tröja / Keps / Skor / Byxor
 

Bloggutmaning365 - 005

5 saker du vill göra under 2014.
 
  • Ta studenten (vilket jag också ska göra, yey).
  • Köpa en bil.
  • Flytta ifrån Falköping.
  • Skaffa jobb. 
  • Åka utomlands.
 
 

Så bra.

Godkväll. Haft en jätte bra dag, fått gosa och umgås med bästis hela dagen. Var längesen vi hade en sån här hel dag i bara soffan tillsammans. Det ända vettiga vi har gjort idag var la att gå och kolla lite i en secondhand affär annars har vi bara kollat på tv och suttit vid datan, vi har även kollat runt på internet på massor av hotell och flyg. I juni ska vi till Stockholm och i december ska vi antingen åka till Italien eller London. Vi har inte bestämt oss riktigt än. Kommer bli ett sånt himla bra år det här. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på tv innan det blir dags för sängen och ännu en ny dag. Om ni fick välja, skulle ni åka till Italien eller London?
 
 
 
 

Michael Kors

Alla dessa Michael Kors varor kommer ifrån zalando.se
 

Bloggutmaning365 - 004

Hiss och diss - 2013
 
 
Som de flesta vet så är leopardmönster mitt absoluta favoritmönster och jag tycker att det är fruktansvärt bra att det varit så populärt 2013 så det måste jag verkligen hissa, Jag har nästan allting i leopardmönster nu. 
 


Jag tänkte att jag dissar Loka Pepparkaka, eftersom det inte riktigt var min smak. Dock så tycker jag inte om pepparkakor så jätte mycket överhuvudtaget så kan ju vara därför.
 
 
 
 
 

Favoritmönstret

Denna fina koftan fick jag med mig hem efter en liten sväng på stan idag.
Vero Moda har ju fetaste rean just nu. Leopardkofta / Vero moda / 138:-
 
 
 
 

What to do?

Hej på er. För en gångs skull lyckades jag gå upp i hyfsad tid och det var faktiskt riktigt skönt, man hinner med så mycket mer då. Jag har varit nere på stan med bästis och fyndade en grymt snygg tröja som jag tänkte visa er lite senare i ett inlägg. Resten av kvällen kommer spenderas i soffan framför lite filmer och fångarna på fortet. Har ni några bra filmtips ni vill dela med er av?
 
 

Bloggutmaning365 - 003

Länka till ett inlägg som du skrivit 2013 som du tycker bordes läsas igen.
 
Nu är det ju så att jag typ inte har några inlägg ifrån 2013 eftersom jag raderade allt och ville börja om ifrån början och bli hel nöjd med min blogg så jag har bara några inlägg ifrån den sista veckan av december. Men jag kan väl länka till min snygga outfit som jag hade i lördags iallafall så KLICKA HÄR om du vill se vart jag köpt kläderna,
 
 
 

Pepp

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tattoos

 
 

Bloggutmaning365 - 002

Ser du ett nytt år som en chans att börja om eller är det bara som vilken tid på året som helst?

Detta är en himla svår fråga faktiskt, självklart vill man börja om med en del saker eller kanske bli bättre på en del saker osv. Men samtidigt så känns det som vilken tid på året som helst. Varje år har sina upp -och nedgångar, det händer nya saker för varje år som går men samtidigt så kan det även hända gamla saker som hänt året innan.

T.ex. tränar du ett år så slutar du kanske inte med det året därefter, utan det fortsätter i gamla spår. Åker du till Grekland ett år så kanske du trivdes så bra där så att du vill åka nästa år också. Så jag har inget specifikt svar på den här frågan, det kommer nya val och nya möjligheter men även gamla mönster. Som person kan man ju alltid förändras och börja om, men jag kommer fortfarande vara den jag var 2013 det här året också. Kanske bara är en del småsaker man ändrar på som t.ex. tar tag i sin hälsa osv. 

 

 


2 Januari

Hej vänner. Idag tog jag världens längsta sovmorgon tydligen. Vilket jag dock gjort ganska mycket den här veckan, kanske snart dags att börja vända tillbaka på dygnet med tanke på att skolan börjar på onsdag igen.

Idag blir det dock en lugn dag, bästis kommer hem ifrån Stenstorp så ska äntligen få träffa henne igen. Vi har ju liksom inte träffas sen 2013 (nu var jag lite rolig). Vi ska iallafall sola solarium och åka till Maxi och handla lite. Så det blir en ganska lugn men bra dag. Vad ska ni hitta på idag?
 
 

Nyårslöften

  • Ta tag i träningen en gång för alla.
  • Göra saker jag aldrig vågat göra något annat år. 
  • Leva som jag aldrig har levt förr och som om varje dag vore den sista.
  • Och bara ha ett himla roligt och bra år.
 
 
 
 
 

Bloggutmaning365 - 001

Hur tror du att den här 365dagarsutmaningen kommer gå för dig?
 
Yes. Då var vi igång med den här bloggutmaningen också, jag är faktiskt ganska peppad. Mest för att jag får skriva ganska mycket och jag tycker verkligen om att skriva och det är alltid bra att veta att man har något att blogga om så att bloggen inte står still när man inte har någon inspiration till det.
 
Jag tror att den här utmaningen kommer gå ganska bra faktiskt. Kanske kan ha någon svacka ibland, då jag glömmer det (lite dåligt minne) men annars kommer det nog gå prima. Det är ju en jätte rolig idé det här och jag älskar utmaningar så vi får helt enkelt se om jag lyckas ta mig hela vägen i den här utmaningen!
 
 
 

Grattis

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Sarahs födelsedag.
Grattis vännen, hoppas du får en sådan fruktansvärt bra dag med mycket mat, tårta och presenter. 
För det förtjänar du så bra som du är. Sen vill jag även passa på att tacka för att du alltid ställt upp på mig 2013 och att du alltid funnits där. Nu ska vi göra det här året till ett av världens bästa år.
 
Jag älskar dig!
 

RSS 2.0